Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

GYEREKEK A GYEREKEKÉRT JÓTÉKONYSÁGI KONCERT


Klauzál Ház

2018. február 24. 18:00

A Gyerekek a Gyerekekért Alapítvány ebben az évben a koraszülött osztály picike lakóit szeretné megajándékozni a koncert bevételéből.

A 2014 óta megrendezésre kerülő Gyerekek a gyerekekért jótékonyság bevételéből eddig  a gyermekklinika  daganatos gyermekei, cukorbeteg gyermekei és a gyermek intenzív osztály súlyosan beteg  gyermekei részesültek támogatásban. A Gyerekek a Gyerekekért Alapítvány ebben az évben a  koraszülött osztály picike lakóit  szeretné megajándékozni a  koncert bevételéből.

A zenés , táncos koncerten fellép Tabatabai Nejad Flóra , akit jól ismerhetnek az egyik kereskedelmi Tv tehetségkutató  és szórakoztató műsorából , 2017-ben ő lett Európa legnagyobb nemzetközi énekversenyének  „In Memoriam” Grand Prix díjasa Litvániában.
A fellépők között van Farkas Zsolti, aki szintén számos Tv műsor szereplője és ő kapta az „Év fiatal jazz-zenésze 2018” díjat.
Izsó Bogival is találkozhatnak a rajongók, aki  tehetségkutató műsorok ismert szereplője, csodálatos hangjával számos alkalommal varázsolta már el a nagyközönséget.
Továbbá fellépnek még: Matuska Tímea énekművész, a Florists együttes,  Szentjobbi Endre és Tabatabai  Nejad Petra  táncművészek és az I. Golden Voice Hungary országos énekverseny díjazott kis tehetségei: Kiss Viktória, Prezsmer Flóra, Zsákai Réka, Köszörüs Sára, Darabos Lili, Mikes Zsüliett, Bölcskei-Molnár Sára és Mayer Bence.